dijous, 12 de març del 2009

LA MALETA VIATGERA

Tots i totes ja coneixeu la maleta viatgera. Aquest projecte va començar el curs passat amb l´objectiu d´iniciar un treball conjunt entre casa i escola per tal que els fillets s´apropessin al món dels llibres amb més interès i il.lusió. D´aquesta manera convidam a que els diferents membres de la família llegeixin, parlin, comentin... i s´ho passin bé.
En el seu interior hi ha llibres diferents: de coneixements, d´imaginació, poesia, cuina, manualitats, algun cd o dvd... una mica de tot per remenar i triar.
També hi teniu una llibreta per explicar l´experiència viscuda a casa després de la visita de la maleta viatgera. Els comentaris són molt interessants, hi ha fillets que hi dibuixen, altres que hi aferren fotos... Des de l´escola valoram molt positivament aquesta experiència. Esperam que així sigui també per a les famílies.

Als cursos de P-3 el conte que més agrada és el de la Vaca Connie, per açò vos deixam un enllaç a una pàgina web on hi trobareu jocs, contes i activitats per fer amb els pares. Només cal que cliqueu damunt la imatge. Què ho passeu bé!

1 comentari:

Magda ha dit...

Ha estat una experiència nova, i molt gratificant i divertida, tant per sa filleta com per tots els de casa. Gràcies per promoure activitats com aquesta.