dijous, 22 d’octubre del 2009

ELS FILLETS I FILLETES DE 3 ANYS TRIAM UN NOM PER A LES NOSTRES CLASSES

Després d´uns dies d´haver començat a l´escola, conèixer nous amics, una nova mestra i les classes, vam anar tots junts a visitar la resta de l´escola. Així vam poder veure els altres fillets i filletes del parvulari i ens vam adonar que ells i elles a les seves aules tenien un nom i les nostres no. Vam decidir idò posar n´hi un.
Després de varies idees entre tots el vam triar i aquest és el resultat:

A la classe dels petits indis hi ha na Lucía, n´Adriana, en Samuel, na Júlia, en Lucas, en Pau, en Lluís, na Marta B., en Josep C., na Nassau, na Dana, en Nil, na Isona, na Maria, na MªÀngels, en Josep J., en Raúl, n´Aina, na Noa, en Gerard, na Marta M., en Max, n´Emma, n´Alina, en Dani i en Biel.


A la classe dels
poriols hi ha na Laura A., na Vilma, na Júlia B., na Paula, N´Iris C., na Queralt, na Júlia C., n´Erika, na Ruth, n´Iris G., n´Adrià, en Pere, n´Alberto, en Raúl, na Sara, na Laura M., en Biel, en Bernat, en Diego, en Jan, en Sam, en Jack, na Nadia, en Joan, en Pau T., en Pau V.


Una de les coses que més ens agraden són els contes. Aquestes setmanes hem treballat el conte de´n Tabalet, el conte del globus i el de la castanyera, entre d´altres. Clicau damunt els noms i podreu gaudir-ne amb les vostres famílies.