diumenge, 25 d’octubre del 2009

UN NOU CURS HA COMENÇAT

Arribat el setembre tots hem tornat a l´escola. Els de 4 i 5 anys hem canviat de classe, ara ja som els mitjans i els grossos de l´escoleta i així hem deixat llocs a les aules de 3 anys per als fillets i filletes nous.

A la classe de les papallones hi ha na Grace, en Pau, na Lluna, n´Aina, na Marta F., en Joan, na Judith, en Josep, en Francesc, en Bruno, n´Iván, en Lluís, na Paula M., na Júlia M., n´Augusto, na Joana Mª, na Marta P., en Sergi, na Carme, na Júlia S., en Borja, en Marco, na Maria, na Susi i na Paula V.

A la classe dels porquets hi ha n´Enric, en Boureh, na Raquel, en Borja, na Judith, n´Ulises, en Francesc, n´Emma, en Marc, na Sonia, en Joan, n´Iker, en Luca, na Núria, na Marta, na Júlia M., en Gerard, en Toni, en Mulay, n´Alba, na Júlia P., en Sam, na Maria, na Cecília i en Lluís.


BENVINGUTS TOTS I TOTES!

A la classe dels cavalls hi ha n´Aina, en Pere, en Sergi, en Joel B., na Júlia B., na Laura B., en Pau, na Mar, n´Ariadna, na Marta, en Lluís, na Laia, na Júlia G., en Joel H., na Cristina, na Soraya, na Júlia M., na Clàudia, en Nuno, en Borja, en Macià, n´Abril, en Miquel, n´Andreu i na Laura T.

A la classe dels elefants hi ha en Sergio, na Maria B., na Blanca, na Jessica, na Mar, n´Anja, n´Emma, na Martina, na Camila, en David, n´Iker, na Marina, en Joan M., na Maria M., en Xavier M., en Joan Mir, n´Ignasi, na Caterina, n´Evan, en Martí, en Xavier T., en Xavier T.C., na Marta, na Neus i na Núria.